Privacyverklaring

Bij PVC Design staat jouw privacy voorop en zetten we ons in om je persoonlijke gegevens veilig te houden. Dit privacybeleid legt uit welke informatie we verzamelen, hoe we die gebruiken, delen, en welke rechten jij hebt met betrekking tot jouw gegevens. Neem een moment om dit beleid aandachtig door te lezen.

Informatie die wij verzamelen
A.1 Persoonlijke gegevens: We kunnen persoonlijke gegevens verzamelen zoals uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres wanneer u contact met ons opneemt, een offerte aanvraagt, een bestelling plaatst of zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief.
A.2 Browsertechnologieën: Wanneer u onze website bezoekt, kunnen we automatisch bepaalde informatie verzamelen, zoals uw IP-adres, browsertype, browsertaal, datum en tijd van toegang, en verwijzende website(s).

Gebruik van informatie
B.1 We gebruiken de verzamelde informatie om onze diensten aan u te leveren, uw bestellingen te verwerken, uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van relevante informatie over onze producten en aanbiedingen.
B.2 De verzamelde informatie kan ook gebruikt worden om onze website te verbeteren, fraude of beveiligingsproblemen op te sporen en te voorkomen, en om statistische gegevens te genereren die ons helpen onze marketinginspanningen te optimaliseren.

Delen van persoonsgegevens met derden
C1 We delen uw persoonlijke gegevens alleen met derden indien dit noodzakelijk is om onze diensten aan u te kunnen leveren. Dit kan onder meer het delen van uw gegevens met leveranciers, koeriersdiensten en betalingsverwerkers omvatten.
C.2 We kunnen uw persoonlijke gegevens delen met wetshandhavingsinstanties, overheidsfunctionarissen of andere derden wanneer we te goeder trouw geloven dat openbaarmaking noodzakelijk is om te voldoen aan wettelijke verplichtingen of om onze rechten, eigendommen of veiligheid te beschermen.

Gegevensbeveiliging
D.1 We nemen passende technische en organisatorische maatregelen om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, wijziging of vernietiging.
D.2 We slaan uw persoonlijke gegevens op zolang dit noodzakelijk is om de doeleinden te vervullen waarvoor de gegevens zijn verzameld, of zo lang een langere bewaartermijn wettelijk vereist of toegestaan is.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
E.1 U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door PVC Design en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar [email protected]. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. PVC Design wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen en feedback
Als u vragen heeft over onze privacyverklaring of privacybeleid dan kunt u contact met ons opnemen. 

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 11-10-2023
PVC Design, gevestigd aan Robijnstraat 12, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
[email protected]
Robijnstraat 12, 2872 ZW Schoonhoven
Telnmr: 0182-240044

 

 

Winkelwagen 0

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?