Veelgestelde vragen (FAQ)

Onze eigen lijn bestaat alleen uit pvc-visgraat of lange stroken pvc. Daarnaast verkopen wij tapijt of pvc vloeren van andere merken.

Jazeker Wij leggen en egaliseren pvc vloeren. Tevens zorgen wij ook voor de andere benodigde vloer/rand afwerking. Wij kunnen alles uit handen nemen.

Jazeker wij bezorgen de vloer en brengen hem naar binnen.

Wij kunnen indien gewenst ook een vloer van een ander merk verkopen en leggen.


Al onze PVC-vloeren worden verkocht met fabrieksgarantie. In de webshop staat bij elk artikel de hoeveelheid jaren garantie die u ontvangt

 

Een PVC vloer is geschikt om te gebruiken in iedere ruimte van uw woning of bedrijfsruimte. Een PVC vloer is vochtbestendig dus u kunt een PVC vloer dan ook prima leggen in uw keuken of badkamer. De vloer zal niet uitzetten door vocht.

Jazeker, Doordat een PVC vloer warmtegeleidend is en niet isoleert, is een pvc vloer perfect in combinatie met vloerverwarming.

ang in aanraking komen met water. Ze zijn dus zeer geschikt voor badkamer, wc of keuken, mits er niet te lang water op de vloer blijft staan.

Antwoord: Ja. Ons advies is om de pakken met PVC 48 uur voordat u begint met leggen geopend in de te leggen ruimte te plaatsen.

Zorg voor een kamertemperatuur van 18 graden.

Wij rekenen standaard met 12% zaagverlies voor visgraat en 5% voor lange stroken.

Wij adviseren altijd om het werk uit te besteden aan professionals. Een goede vloer die slecht gelegdis kan je veel hoofdpijn bezorgen. Ons legteam kan uw vloer op een kundige manier voor leggen.

Ja een PVC-strook kan altijd verwijderd worden, mits deze goed voorverwarmd wordt met behulp van bijvoorbeeld een föhn.

uw ondervloer moet voldoende droog, schoon, glad en stabiel zijn.

Jazeker dat is bijna altijd mogelijk.

Onze vloeren hebben een sterke slijtlaag van 0,55 mm aan voor gewoon woongebruik. Deze slijtlaag is ook geschikt voor projectmatig gebruik.

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Winkelwagen 0

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?