Gratis en vrijblijvend advies bij u op locatie!

Bij PVC Design begrijpen we dat het kiezen van de perfecte vloer een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we een unieke service: gratis en vrijblijvend advies aan huis of bij jouw bedrijf.

Onze deskundige adviseurs brengen een selectie van onze hoogwaardige vloerstalen mee, zodat je direct kunt zien en voelen welke vloer het beste bij jouw ruimte past, of het nu gaat om PVC vloeren, tapijt, of een traprenovatie. Ongeacht jouw smaak of behoeften, PVC Design heeft de perfecte vloeroplossing voor jou. Ontdek de veelzijdigheid van onze hoogwaardige vloerstalen tijdens ons gratis adviesgesprek aan huis. We helpen je graag bij het vinden van de ideale vloer die jouw ruimte naar een hoger niveau tilt.

We nemen de tijd om naar jouw wensen en behoeften te luisteren en bieden op maat gemaakt advies om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Geen verplichtingen, geen haast. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Wil je profiteren van deze exclusieve service? Vul dan het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

We kijken ernaar uit om je te assisteren bij het maken van de perfecte vloerkeuze!

Formulier adviesgesprek op locatie

Winkelwagen 0

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?