Retourneren

Bij PVC Design streven wij naar volledige klanttevredenheid; uw tevredenheid is zeer belangrijk voor ons. In geval van ontevredenheid streven wij er onverminderd naar om een geschikte oplossing te vinden.

Herroepingsrecht

PVC Design biedt klanten de mogelijkheid om binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, zonder verplichte opgave van redenen, de bestelling aan te melden voor retourzending. Na deze melding heeft u als klant een additionele periode van 14 dagen om de bestelling daadwerkelijk te retourneren. PVC Design verbindt zich ertoe om het volledige orderbedrag binnen 14 dagen na melding van de retourzending te vergoeden. Wij stellen een opmerking over de reden van de retourzending op prijs, hoewel dit niet verplicht is.

Voor het in gang zetten van de retourprocedure, verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice of gebruik te maken van het standaardformulier voor herroeping (klik hier om het formulier te downloaden).

Na bevestiging van PVC Design betreffende de acceptatie van de retourzending, zal het orderbedrag, inclusief verzendkosten, worden gecrediteerd.

Retouradres: Robijnstraat 12, 2872 ZW Schoonhoven

In het geval dat u van uw herroepingsrecht gebruikmaakt, dient het product, inclusief alle meegeleverde accessoires en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking, geretourneerd te worden aan PVC Design. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] of door onze klantenservice te bellen.

Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour teruggestort worden, op voorwaarde dat het product in goede orde is ontvangen. Betaling kan worden uitgesteld totdat de bestelling is ontvangen of tot het moment dat u heeft aangetoond de bestelling te hebben verstuurd.

De kosten voor retourzending van de bestelling komen voor uw eigen rekening.

Uitzondering Herroepingsrecht

Uitzonderingen op het herroepingsrecht zijn van toepassing wanneer PVC Design, overeenkomstig uw specificaties, producten op maat heeft vervaardigd. Dit betreft bestellingen van ‘vinyl’ die op maat zijn gesneden, maar ook speciaal voor u bestelde ondervloeren/plinten. Verpakte vloerproducten dienen volledig gesloten en onbeschadigd te zijn.

Winkelwagen 0

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?