PVC Design: onze reis uw vloer

Een voorliefde voor vakmanschap. Ons verhaal begon jaren geleden met een vastberaden visie om kwaliteitsvloeren binnen ieders bereik te brengen. Stap binnen in een wereld van elegante en functionele vloeroplossingen, stap binnen bij PVC Design.

Shape

Stap in de toekomst van vloerdesign met PVC Design.

''Thuis begint met de juiste vloer. Wij brengen innovatie op elke vierkante meter.''

Jonas van Haaster
Oprichter pvc design

Ons verhaal

Bij PVC Design staan we bekend om onze deskundigheid en toewijding in de wereld van vloeroplossingen. Als een betrouwbaar en professioneel vloerenbedrijf, bieden we een breed scala aan diensten, die gericht zijn op het voldoen aan de unieke behoeften van elke klant. 

Onze producten

Wij specialiseren ons in het leveren en installeren van hoogwaardige vloeroplossingen. Onze expertise ligt in het bieden van diverse vloeropties die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om een breed scala aan smaken en voorkeuren te bedienen.

Onze belofte

Als betrouwbare vloerenpartner beloven we u een naadloze service van begin tot eind. Wij begeleiden u bij elke stap, van het kiezen van het juiste vloermateriaal tot de professionele installatie door ons vakkundige team. Bij PVC Design staan we voor transparantie, eerlijke prijzen en een onberispelijke afwerking, waarbij we er altijd naar streven uw verwachtingen te overtreffen.

Shape

Winkelwagen 0

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?